Friends

Isnin, 27 Jun 2011

Jom Join Giveaway: Ziesalikan!! saya nak CANTIK!!!



Jom Join Giveaway: Ziesalikan!! saya nak CANTIK!!!
Nie first time zie buat giveaway harap-harap ianya berjaya dengan baiknya.....dah lama dah zie nak buat tetapi asik tertangguh je....so hari nie sempat-sempatkan jugak lah zie buat...hehhee.....hadiah untuk pemenang ialah seperti dalam gambar diatas ye......untuk maklumat lanjut tentang sabun diatas klik sini eh..
zie sediakan 3 hadiah untuk semua so jangan bergaduh ye...banyak ader......hehehe.... tarikh tamat ialah 18/7/2011....so banyak masa boleh buat.....

syarat-syarat untuk join giveaway nie senang je ....
  • follow ke 2-2 blog zie iaitu ziesalikan dan ziesalikan-onlineshop.
  • letak gambar hadiah tue dan copy link ini di pages anda.
  • ceritekan tentang kebaikan susu ibu untuk cari jawapan klik sini
  • tag 2 org kawan anda untuk masuk content nie......
  • yang terakhir boleh lah tingalkan link di pages ini eh....mesti tau kalau tak zie tak tahu sape yang masuk content nie........


zie tag:
nazia

selamat mencuma

30 comments:

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

TQVM

Cik Rose Cute berkata...

join and follow

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

zaty join..=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

ZieSalikan berkata...

tq eh join....

#ciksuzlin berkata...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

id follower: #ciksuzlin

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam.K.atie join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

kakyong berkata...

kakyong join

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

id follower: Kakyong HY Ibu 3A @ MB

ieda berkata...

akak joint

http://iedaimmi2.blogspot.com/2011/06/giveaway-ziesalikan-saya-nak-cantik.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

NOOR FATIN berkata...

saya join!!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

id : noor fatin

:)

Sitisifir10 berkata...

telah ditag oleh k.yong...ini penyertaan saya :))

http://sitisifir10.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

**Nora** berkata...

Askum..saya join yer...:)

http://comeldancomot.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

Thanks..:)

aNiM berkata...

saya join ya :)

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

tq~

Cempaka Kuning berkata...

CK join.

Id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

Ummu Ukasyah berkata...

Assalammualaikum..

Ummu Ukasyah join ya..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/07/giveaway-ziesalikan-saya-nak-cantik.html

kakngah berkata...

hai..

nk joint juga

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

terima kasih.

QUEENPINK berkata...

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

mira bia berkata...

saya join..

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

fieda berkata...

JOIN

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

kaseh suchi berkata...

joined~

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

id folower: kaseh suchi

Nida berkata...

AS-salam..

Nida mengambil bahagian.. moga ada rezeki..ameeeennn

http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

id follower: Nida

tq:)

Mama Ishazah berkata...

mama join
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html
ok

Cik Meifaa' berkata...

diiklankan disini

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

taufidris berkata...

http://taufidris.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

Nana berkata...

join

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

Narumi hayashida berkata...

saye join=)
http://chocolatelove196.blogspot.com/2011/07/giveaway-ziesalikan-saya-nak-cantik.html

cikpuanhady berkata...

salam..me join..entri autopublish jam 5.33 ptg nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Adyshariz berkata...

aisha dtg join

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

tq

Musliza Hasni berkata...

salam perkenalan,

sy join yer.. tq

http://mawihasni.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

che'q na story berkata...

ok mam, already join.. :D

http://einastuff.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-ziesalikan-saya-nak.html

intai yang lain jom.....

layan wei....

 

My Blog List

impian karut

  • bulan madu ke pulai madukan sabah
  • melancong pi jakarta dan bandung
  • melancong ke serawak melawat ana dan as
  • beli mesin jahit tepi
  • beli mesin jahit (done)
  • beli oven n mix
  • butik pengantin
  • rumah sendiri
  • kereta sendiri
  • kelas mengandam
  • kelas photografi
  • kelas menjahit tudung (done)
  • membeli kemera D90 (done)
  • kelas menjahit pakaian perempuan (done)
  • kelas membuat pakaian lelaki
  • belajar buat kuih talam
  • belajar buat kek

DUIT simpanan SHOPPING