Friends

Isnin, 25 Julai 2011

pemenang Jom Join Giveaway Ziesalikan Saya Nak Cantik

assalamualaikum....pe kabar kepada semua pembace...sebelum tue zie ingin memohon seribu keampunan kepada semua pembace mcm sambut raya pulak atas kelewatan zie mengupdate blog terutama sekali tentang pemenang giveaway yang baru zie laksanakan............. okes nie zie terus kan je lah eh pemenang nya.....yang tidak berjaya zie harap jangan bersedih ye....nanti zie buat lagi content mcm nie....kalau nak hadiah tue gak leh lah calling-calling zie..hehheeh...kepada yang menang tahniah ye.......






=
=
=



=








tahniah sekali lagi untuk pemenang......

5 comments:

IntaNBerliaN berkata...

Alhamdulillah.. saya dah hantar emel :-)

kakngah berkata...

tahniah pd pemenang!

Sitisifir10 berkata...

terima kasih :)

kakyong berkata...

salam ,

Alhamdulillah, kakyong baru semak ni.. maaf yer terlambat... terima kasih... :)

che'q na story berkata...

tahniah utk pemenang..
len kali buat contest lagi ek..
bg tiket melancong pulak. heheheh..

intai yang lain jom.....

layan wei....

 

My Blog List

impian karut

  • bulan madu ke pulai madukan sabah
  • melancong pi jakarta dan bandung
  • melancong ke serawak melawat ana dan as
  • beli mesin jahit tepi
  • beli mesin jahit (done)
  • beli oven n mix
  • butik pengantin
  • rumah sendiri
  • kereta sendiri
  • kelas mengandam
  • kelas photografi
  • kelas menjahit tudung (done)
  • membeli kemera D90 (done)
  • kelas menjahit pakaian perempuan (done)
  • kelas membuat pakaian lelaki
  • belajar buat kuih talam
  • belajar buat kek

DUIT simpanan SHOPPING