Friends

Ahad, 19 Disember 2010

24tahun

tidak sangka dalam diam hari ini genap dah umur zie 24tahun..sekejap je kan masa berlalu....dah besar dah rupanya anak dara seorang nie..heheh...nie still teringat lagi masih baru lepas abis belajar..niat nak sambung belajar tue masih berkobar-kobar lagi..x penah padam pun...mase je yang tidak mengizin kan untuk sambung...zie still lagi teringat masih kanak-kanak lagi yang ingin bermain masak-masak dan pondok-pondok...hehehee
tq my mom yang wish berday masa hari jumaat hari tue...tq juga sebab dah lahirkan zie ke dua ini dan kandungkan zie selama sembilan bulan.my mom cerite dulu mase zie lahir zie lahir kat rumah tak sempat pun nak pi hospital tapi lepas bersalin my mom terus dikejarkan ke hospital sebab kawan zie (uri) tertingal kat dalam my mom kate sakit sangat mase kene cuci tue..kesian my mom..pape pun tq mom...
Nie zie nak sharekan tentang janin bila dalam kandungan

video
ini lah perkembangan zie mase dalam kandungan kan...semua manusia sama je akan melalui proses ini.

6 comments:

che'q na story berkata...

eh.. bukan birthday kau 19 ker?

sekamar rindu berkata...

salam...

selamat memasuki umur 24tahun...moga dipanjangkan umur, dimurahi rezeki..bahagia di dunia dan di akhirat..


amin..** follow ur blog..

Misz LollyPink berkata...

hepy 24th!!
da bole kawin da pun..hehe.

ZieSalikan berkata...

che'q na story : mmg lah ak tulis awal satu hari tapi sepatutnya ikut shadule keluar tarikg berday ak..hehe

ZieSalikan berkata...

sekamar rindu : amin ,terima kasih

ZieSalikan berkata...

Misz LollyPink : tq eh...kawin oit lambat lagi lah..hehe

intai yang lain jom.....

layan wei....

 

My Blog List

impian karut

  • bulan madu ke pulai madukan sabah
  • melancong pi jakarta dan bandung
  • melancong ke serawak melawat ana dan as
  • beli mesin jahit tepi
  • beli mesin jahit (done)
  • beli oven n mix
  • butik pengantin
  • rumah sendiri
  • kereta sendiri
  • kelas mengandam
  • kelas photografi
  • kelas menjahit tudung (done)
  • membeli kemera D90 (done)
  • kelas menjahit pakaian perempuan (done)
  • kelas membuat pakaian lelaki
  • belajar buat kuih talam
  • belajar buat kek

DUIT simpanan SHOPPING